Fredagsposen

Fredagsposen - køb 3 flasker og få dem gratis leveret til døren!  


Din lokale Vinimportør Vinotto vil meget gerne give mange mulighed for at smage nogle af vores fantastiske vine. Derfor har vi sammensat nogle forskellige poser med 3 lækre flasker, som vi gerne vil levere lige til din hoveddør. Vi kalder den Fredagsposen og indtil videre kan den kun købes af folk bosat i 4000 Roskilde. Poserne vil løbende blive udskiftet - denne uge er der 8 forskellige poser og 2 kassetilbud. 

Bestil din Fredagspose senest fredag kl. 12.00 og få den leveret til din dør fredag mellem 12 og 17. Du er dog også meget velkommen til at bestille i god tid – det giver os bedre betingelser for pakning og kørselskoordinering.  Bestil ved at udfylde formularen – du modtager efterfølgende faktura du kan betale med MobilePay eller bankoverførsel.

Fredagspose  "Tre lækre" 

En flaske Cava Brut, Pretty Woman, (Spanien)
En flaske rødvin,  Zonte`s Footstep, Love Symbol Grenache, (Australien)
En flaske rødvin, Maison Pagnotta Bourgogne, Pinot Noir (Frankrig)

Pretty Woman er silkeblød og elegant med vedvarende bobler. Duften er frugtig med strejf af honning, mandler og tørrede urter.


Love Symbol har en lækker duft af røde bær I næsen. Smagen af sorte kirsebær, strejf af egefad, fine tanniner og en lang eftersmag gør denne vin til et hit – både med og uden mad. Skøn vin hvis man ikke er til kraftige vine eller til tør vin med tanniner.


Denne Pinot Noir er er fund til prisen - der bruges sparsomt med nyt egetræ, så frugten kan komme i forgrunden og der bevares stor friskhed i smagen. En "let" rødvin der bare skal nydes...PRIS INKL. GRATIS LEVERING  325,-

Fredagspose  "Hedvine"

En flaske Limoncino (Citronlikør), Villa de Varda (Italien)

En flaske Seasalt Caramel Cream, (cremelikør med ROM (Danmark)

En flaske Portvin, Fine Tawny fra Romaneira (Portugal)


Har man været i ITalien har man helt sikkert smagt Limoncino eller Limoncella (alt efter hvilket område man har været i). Denne er helt unik - sødmen kombineret med syren fra friskpressede citroner er en lækkerbidsken til desserten, kaffen eller på en varm dag. Serveringstemperatur 6-8 grader.

Glem Bailey - denne Creme Likør er lavet med ægte rom og Sea salt. Har man først smagt den vil man aldrig drikke Baileys igen.


Denne Tawny fra Romaneira er er rigtig godt køb - smager skønt at nøder, figner og kan sagtens sammenlignes med portvine der har ligget mange flere år på fad.


PRIS INKL. GRATIS LEVERING  450,-

Fredagspose  "Rosévine"

En flaske Rosévin Signac (Frankrig)

En flaske Rosévin, Brennfleck (Tyskland)

En flaske Rosévin, Ladybird Zontes Footstep (Australien)

Denne kasse indeholder 3 rosévine som er blandt Vinottos roséklassikere – dvs. rosévine som vi sælger utrolig mange af.
 
Signac vinen er sprøg og let tør med en skøn syre - derfor god til mad.


Brennfleck er en charmerende tysk rose (lavet på pinot Noir druen) - en let duft af jordbør og sødme selv om den faktisk er trocken.  Vinottos mest solgte rosevin!

Zontes rosévin Ladybird (blandt kunder kaldet Ladykiller) er en rosevin med masser af frugt - en klassikrer til terrassen eller bare fordi man har lyst til rosevin.

PRIS INKL. GRATIS LEVERING  285,-

Fredagspose  "Godt blandet"

En flaske hvidvin, Riesling, Brennfleck (Franken, Tyskland)
En flaske Rosé, Brennfleck (Franken Tyskland)
En flaske rødvin, Cotes du Rhone, Chateau de la Gardine (Frankrig)

Denne kasse indeholder 3 vine som er blandt Vinottos klassikere – dvs. vine som vi sælger utrolig mange af.
Rieslingen er sprød og dejlig mineralsk en tør vin med  en naturlig frugtsødme, rosevinen med sirlig duft af jordbær og en frisk skøn syre - ikke sød (bedst sælgende rosevin) og en god klassisk Rhone vin med kraft og let sødme, som mange danskere godt kan lide.

PRIS INKL. GRATIS LEVERING  310,-

Fredagspose  "Bobler & Rødvin"

En flaske Cava (Demisec), Paul Chaneau (Spanien)
En flaske rødvin, Ripasso, Brunelli (Italien)
En flaske rødvin, Shiraz, Lake Doctor, Zontes Footstep (Australien)

Denne Cava er Vinottos mest solgte vin. - den er halvsød og meget anvendt som velkomstdrink til fester o.lign.

Rødvinen fra Brunelli er en dejlig vin fra et af Italiens mest anerkendte Amaronehuse. Den er blid og rund og selvom den er let kraftiig er det helt uden at være "tung" i smagen. 

Shiraz, Lake Doctor er en af mange skønne af vine fra Zontes Footstep – en producent som gang på gang vinder mange medaljer for deres vine. Klassisk Shiras vin med den snert af sødme mange australske vine har.

PRIS INKL. GRATIS LEVERING  295,-

Fredagspose  "Røde Italienere"

En flaske Rødvin, Rosso dei Poggi, (Toscana, Italien)
En flaske Rødvin, Ripasso, Brunelli, (Veneto, Italien)
En flaske Rødvin, Giribaldi Barbera, (Piemonte, Italien)

Bardia di Passo er en flot vin lavet på druen Sangiovese  - kraftfuld duft af mørke sommerbær og ristet urt.  


Rødvinen fra Brunelli er en dejlig vin fra et af Italiens mest anerkendte Amaronehuse. (Vi har også tre skønne Amaronevine fra huset).

Denne Barbera fra Piemonte er en Barbera  i den lidt kraftige stil - skøn vin til mad!

PRIS INKL. GRATIS LEVERING  285,-

Fredagspose "Tre hvide"

En flaske Hvidvin, 770 miles, Chardonney, (USA, Californien)
En flaske Hvidvin, Lawsons Mount Vernon, Sauvignon Blanc (New Zealand)
En flaske Hvidvin, Anna Lena Silvaner, Brennfleck, (Franken, Tyskland)

770 Miles er en dejlig Chardonney som mange bruger til fester da det er en vin som rigtig mange vil kunne lide. 

Mount Vernon kommer fra et højt rangerende vinhus i New Zealand der bl.a. for nogle år siden blev kåret som verdens bedste Sauvignon Blanc hus. Vinen er sprød og frisk i smagen - duft af grønne æbler og Citrus. 

Denne Silvaner fra Brennfleck er en vin der både kan bruges som aperitif og til mad. En forfriskende let vin som kendetegner gode vine lavet på druen Silvaner. 

PRIS INKL. GRATIS LEVERING  290,-

Fredagspose  "Øko vine" 

En flaske Hvidvin, TINI Chardonney/Tribbiano (Italien)

En flaske Rosé, Gattone Cerasuolo D’Abruzzo (Italien)

En flaske rødvin, Marcialla Chianti Riserva 2015 (Italien)


TINI er en sprød hvidvin fra Rubicone nord for Toscana. Trebbiano  druen giver den en læskende saftighed og Chardonnay giver den lidt skøn fedme. 

Gattone Cerasuolo er tør, frisk og harmonisk. rosevin. Duft af lidt citrusfrugter og jordbær - i smagen er der også både jordbær og kirsebærnoter. Skøn både til mad og aperitif.


Klassisk Chianti - dyb flot rubinrød farve. Duft og smag af røde bær, lette modne blommer, cedertræ, tobak, bløde tanniner og duft/smag af lagringen på egefad. PRIS INKL. GRATIS LEVERING  275,-

Fredagspose  "Australien"

En flaske rødvin, St. Johns Road GSM, (Barossa Valley, Australien)

En flaske rødvin, Shiraz, Lake Doctor, Zontes Footstep (Australien) 

En flaske rødvin, Parker Interlooper, Malbec/Cabernet S (St Johns Road GSM er en vin lavet på druerne grenache, Shiraz og Mataro - en kraftfuld vin til mad men kan også nydes før og efter. 

Shiraz, Lake Doctor er en af mange skønne af vine fra Zontes Footstep – en producent som gang på gang vinder mange medaljer for deres vine. Denne vin er en klassisk god australsk Shiraz

Producenten Parker har vundet mange priser gennem årene. Interloper betyder noget der kommer udefra og forstyrrer. I dette tilfælde er det druen Malbec der "forstyrrer" Cabetnet Sauvignondruen men den forstyrrer på en skøn måde. Vinen er lagret 2 år på fad og har en stor kompleksitet - skøn til både mad og aperitif.

PRIS INKL. GRATIS LEVERING  325,-

Fredagspose  "Weekendhygge"

En flaske Bobler, Cremant, Chanzy, (Bourgogne, Frankrig) 258

En flaske Hvidvin, Chardonney, Lawson Dry Hills (New Zealand) 362

En flaske Rødvin, Cabernet Sauvignon Accent, Gatt, (Australien) 449


Denne Cremant fra vores skønne Bourgognehus har en dejlig høj koncentration af blide bobler, en friskhed ud over det sædvanlige - en fin kombination af modne frugter og frisk behagelig syre.

Den skønne Chardonney er fra et højt rangerende vinhus i New Zealand der bl.a. for nogle år siden blev kåret som verdens bedste Sauvignon Blanc hus. Denne Chardonney er mildt fadlagret – rund og frisk i smagen.

Rødvinen fra GATT er en fantastisk Cabernet Sauvignon – en vin fra 2016 der fortsat udvikler sig. Gatt laver også samme type vin af druen Shiras – denne vin blev kåret til verdens bedste vin i 2010.


PRIS INKL. GRATIS LEVERING  395,-

Fredagspose  "Rhone vine"

En flaske rødvin Petit Grenache, Le Vinotier, (Rhone, Frankrig)
En flaske rødvin, Cotes du Rhone, Chateau de la Gardine (Rhone, Frankrig) 
En flaske rødvin, Saint Roch Lirac, (Rhone, Frankrig)


Petit Grenache er en skøn vin baseret på den meget frugtigt grenache drue - ingen fagligring med masser af smag.

Chateau Gardines Cotë du Rhoné er en klassisk Rhone vin med kraft og let sødme som mange danskere godt kan lide - Vinottos mest solgte Rhonevin!


Lirac kaldes ofte fror "mini Chateauneuf du Pape og med god grund. Denne vin fra Saint Roch, Lirac er kraftfuld men alligevel blød og rund i smagen. 


PRIS INKL. GRATIS LEVERING  270,-

Fredagskassen  "Ripasso"


Har du smagt denne skønne Ripasso fra det meget anerkendte vinhus Brunelli i vores Fredagspose så har du muligheden for at købe en kasse med 6 flasker til en god pris.

Vinen en skøn halvkraftig rødvin - en rødvin som ikke er i den "sødelige" stil men bare ren druesaft... Vinen har krydrede noter og kan drikkes både med og uden mad. Om sommeren kan den også tåle at blive serveret relativ kølig hviklet et skønt på en varm sommerdag. Denne vin er Vinottos mest solgte Italienske vin i dette prisniveau.

PRIS  6 FLASKER INKL. GRATIS LEVERING  575,-


Denne skønne og sprøde hvidvin fra det meget ambitiøse vinhus Brennfleck i Franken (Tyskland) er lavet på druen Silvaner. 


Vingårdens ældste datter Anna-Lena var inspirationen til denne Silvaner, som afspejler hendes karaktertræk, fuld af vitalitet og friskhed.Der er både grønne æbler og citrus i duften og det samme i smagen og et sttrejf af hykdeblomst.

En skøn tør hvidvin med dejlig frugt og en syre som er meget afbalanceret. En vin mange falder for og det kan vi godt forstå. Flasken er af den typiske Frankenflaske "
Bocksbeutel" men mange kender den måske mest fra den portugisiske rosevin Matheus.  PRIS  6 FLASKER INKL. GRATIS LEVERING  485,-

Fredagskassen  "Anna Lena"

Bestil ved at udfylde formularen